Carrière bij Koole

Werk aan jouw carrière bij Koole Terminals

Koole is een dynamische organisatie. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een sterk ‘wij’ gevoel. Je stapt makkelijk op iemand af en iedereen is altijd bereid om een ander te helpen. Dankzij de solidariteit, flexibiliteit en betrokkenheid van onze medewerkers staan wij bij onze klanten bekend om de hoge mate van kwaliteit en service van onze dienstverlening. Kom aan jouw carrière bouwen bij ons!

Vanaf de eerste dag ga je gelijk aan de slag en zien we je graag iniatief nemen. Het is hard werken bij Koole Terminals, maar ben je ambitieus en wil je graag doorgroeien? Dan kan dat bij ons! Wij investeren graag in jou. Wij zoeken daarom echte ondernemers die niets liever willen dan in actie komen en successen boeken!

Er zijn tal van medewerkers die bij Koole Terminals mooie carrière stappen hebben gemaakt en nog lang niet klaar zijn met leren en groeien bij ons! Kom jij er na een tijdje achter dat jouw ambitie toch ergens anders ligt dan gaan wij met jou kijken naar interne mogelijkheden. Zie jij mogelijkheden binnen het bedrijf om onze groei te realiseren? Wij staan open voor jouw ideeën. Kortom, je bent vanaf dag 1 onderdeel van de organisatie.

Benieuwd of je deel kan worden van ons team? Bekijk snel onze vacatures 

Facebook Twitter Linkedin